SZOLGÁLTATÁSAINK

Masszázsaink teljes testre értendőek, időtartalma lehet: 60, 90, illetve 120 perces wellness élmény, ami lelki-szellemi utazást és testi megújulást ad.

 

További programokról, árakról, érdeklődjön szalonunk információs számán:
Harmónia Wellness Központ
+36 70/882 83 84

Gyógynövényes eszenciális só masszázs:

A kezelés során a gyógynövényes sóval átmasszírozzuk az egész testet a lábaktól egészen a hajas fejbőrig, mely az arcot is magába foglalja. A kezelés során a felső elhalt hámréteget eltávolítjuk, ezáltal a pólusok megnyílnak, így bőrünk oxigénfelvevő képessége megnő, ezáltal a masszázs egy peeling kezeléssel is felér. A masszázshoz olajat is használunk, mely segíti a szervezet méregtelenítésében. A gyógynövények eszenciális olaja üdítő, frissítő és egyben nyugtató hatással bír testünkre és lelkünkre.

Közkedvelt Wellness szolgáltatásunk az illóolajos sómasszázs. Illóolajokhoz keverjük a sót, amellyel a vendéget tetőtől talpig végigmasszírozzuk. Ezzel az elhalt hámsejteket távolítjuk el, de a mélyebb hámszöveteket is méregtelenítjük vele. A só magas nyomelem és ásványi anyag tartalma is felszívódik.

A masszázs során segítik a felszívódást, élénkítik a vérkeringést és javítják az anyagcserét. A kezelés során erősödik az immunrendszer és hidratált, szép bőrt kapunk.

Wellness sómasszázshoz levendulaolajat használunk, kiváló relaxáló hatása miatt, illetve citromolajat az élénkitő hatás érdekében. Frissít, nyugtat, kedélyt javít.

A sómasszázs egy, másfél óráig tarthat. A masszázs befejezése melegvizes áttörléssel záródik. Masszázs után két óráig nem ajánlott fürödni, zuhanyozni. Ennek oka, hogy az értékes anyagoknak hagyunk időt felszívódni.