Masszőreink

Szia Szabina vagyok,

szeretettel üdvözöllek, régóta foglalkozom masszázzsal, svéd, thai, gyógymasszázs, sportmasszázs, ezekben érzem magam igazán otthon. Szeretek emberekkel foglalkozni, és segíteni. A masszázzsal amit tudok csak megteszek és segítek feloldani a meghúzódó izmokat, csomókat, a lehető legjobban segítek ellazulni. Ez az én utam, és ha szeretnél ebben a nagyon jó utazásban részt venni várlak szeretettel.

Várom hívásodat: +36305343678

Szia Anna vagyok 🙂
Örülök hogy rám találtál és elolvasod rövid bemutatkozásom.
Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni és érdekelt a masszázs és az érintés világa.Szeretek masszírozni és szeretem ha örömet okozhatok az embereknek ezért találtál rám ezen az oldalon.
Képzett okleveles masszőzként erős szakszerű masszázzsal kényeztetlek és gésa szolgálatot nyújtok.
A masszázsom elsöprő erejű kirobbanó , teljesen feltölt energiával. A masszázsom egyedi személyre szóló, teljes mértékben rád figyelek, és igyekszem azt nyújtani amire a feltöltődéshez neked a legnagyobb szükséged van.
Nálam kényelmesen és ellazulva élvezheted a masszázst igényes barátságos környezetben, sietség sürgetés nélkül.
Elegáns légkondicionált masszázs birodalmamban várlak,kényelmes és biztonságos parkolási lehetőséggel a VII. kerületben.
A találkozásunk időtartalma lehet félóra,1 óra,másfél,vagy 2 óra illetve egy különleges 3 órás speciális luxus program.
Illatmentes olaj, vagy illatos aroma masszázs, illatmentes tusfürdő illetve az illatok egész tárházából válogathatsz kedvedre.
Tatami ,masszázspad nálam te választod amire szükséged van.
Sok-sok kényeztetés a testnek és a léleknek.
Hétköznap: Hétfőtöl-Péntekig 9-22 ig tudunk időpontot megbeszélni.
Hétvégén: Szombaton és Vasárnap 12-22 ig.
Anna

Bejelentkezés:
06 70 882 8384

Üdvözlöm minden kedves leendő vendégemet!
Szeretnék néhány szót írni magamról.Kedves barátságos közvetlen lány vagyok, és imádom a munkámat! Szakképzett gyógymasszőr vagyok, a külsős gyakorlatomat a Honvéd kórház fizioterápiás részlegén töltöttem, és kiváló masszőröktől tanultam. Számos betegnek segítettem már fájdalmaik enyhítésében. Fantasztikus érzés amikor a vendégeim elégedettek,  és örömmel jönnek vissza hozzám a masszázs programjaimra.
A masszázs feltölt, egyben ellazít, és energiákkal tölt fel. Lágy zene, finom illatok és garantált nyugalom. Bátran hívjon és adja át magát ennek a pihentető élménynek!

30′                                60′

Gyógymasszázs:                                    4.325,-                        7.500,-

Relaxációs masszázs:                          3.125,-                        5.625,-

 

Csodás napot kívánok mindenkinek!

0620/408-6085